Social Media

Twitter

logo facebook

YouTube

Nu op Twitter

Beeldenpark
2016 Beeldenpark Drechtoevers 20 jaar. Jubileum en plannen voor de toekomst! #Drechtsteden #ADDD 20 december 2014 pic.twitter.com/Z2h4aUhDoH

2 dagen geleden

Beeldenpark
26/11 Bergarde Galleries en Beeldenpark Bestuur bespreken vormen van samenwerking #match - bergarde.com/nl/overons

4 weken geleden

Cultuurstorm
En vervolgens geïnspireerd zelf aan de slag. Wat een enthousiasme en creativiteit! @Beeldenpark @GemivaSVGGroep pic.twitter.com/8XwoCUmbt4

Retweeted 4 weken geleden

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Vrienden Beeldenpark Drechtoevers

 

drechtsteden

Het water, aanvankelijk een barrière tussen streken, dorpen en steden is binnen het Drechtstedengebied niet langer een scheidslijn maar een verbindende schakel.

Niet alleen in die zin dat de rivieren zijn uitgegroeid tot een natuurlijke "snelweg" waarover waterbussen de reizigers confortabel vervoeren.
Maar ook inhoudelijk zijn de rivieren Oude Maas, Merwede, Dordtse Kil en de Noord het verbindend element tussen de zes gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.
Gezamenlijk besloten zij eind jaren negentig tot een samenwerking die zich uitstrekt over uiteenlopende terreinen van ruimtelijke ordening, economie, cultuur, natuur en toerisme.
De provincie Zuid-Holland en de Drechtsteden ondersteunen  ook in financiële zin deze prachtige gedachte.
Je zou dit gebied kunnen zien als een nieuwe metropool, enig in zijn soort.
Enerzijds werken de Drechtsteden aan de versterking van het stedelijk gebied, anderzijds aan de verhoging van de kwaliteit van groen, water en landschap.
Belangrijke elementen zijn de oer-Hollandse elementen van water, dijken en polders.

 

 

ANBI

ANBI logoWij hebben de ANBI én Culturele ANBI status. Wilt u ons steunen met een eenmalige of periodieke gift?  Dan is dat fiscaal interessant voor u. Ons rekeningnummer:  NL60 RABO 0397 6475 65 t.n.v. Stichting Beeldenpark Drechtoevers. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl/anbi of www.anbi.nl

Beeldenpark Drechtoevers

is een initiatief van de

NEDERLANDSE KRING VAN BEELDHOUWERS

Aankoop geëxposeerde beelden

Heeft u interesse in de aankoop van een van de geëxposeerde beelden?
Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren


rivierendriesprong

segno
bennekum
drechtsteden
papendrecht1
Grand Café Willaerts BV
pzh logo
 DuPont logo
 Fokker logo
Oceanco logo final