Social Media

Twitter

logo facebook

YouTube

Nu op Twitter

Beeldenpark
2016 Beeldenpark Drechtoevers 20 jaar. Jubileum en plannen voor de toekomst! #Drechtsteden #ADDD 20 december 2014 pic.twitter.com/Z2h4aUhDoH

2 dagen geleden

Beeldenpark
26/11 Bergarde Galleries en Beeldenpark Bestuur bespreken vormen van samenwerking #match - bergarde.com/nl/overons

4 weken geleden

Cultuurstorm
En vervolgens geïnspireerd zelf aan de slag. Wat een enthousiasme en creativiteit! @Beeldenpark @GemivaSVGGroep pic.twitter.com/8XwoCUmbt4

Retweeted 4 weken geleden

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Vrienden Beeldenpark Drechtoevers

papendrechtDe beeldenboulevard Papendrecht is, hoewel het een uitgesproken stedelijk gebied is, toch een prachtige locatie voor beelden.

Een wandelgebied, eerst langs de bebouwing, gaat geleidelijk over in een natuurlijker omgeving door het directe contact met de rivier.

Een mooie setting voor ingetogen beelden.

Vanuit Dordrecht is deze locatie direct te bereiken met de waterbus.

Een fijne plek om even, buiten het gewoel van de stad, uit te waaien met de stad Dordrecht als prachtig decor.

Met de opening in 2010 van de expositie het Moment op het Merwehoofd in Papendrecht is een unieke selectie toegevoegd aan het toch al indrukwekkende Beeldenpark Drechtoevers. Vanaf 17 juni 2011 kan genoten worden van de tweede wisselexpositie met de naam "Riverside " opnieuw een bijzondere verzameling figuratieve kunst van de hand van een aantal toonaangevende Nederlandse beeldend kunstenaars.

Als onderdeel van het Beeldenpark bevat de expositie een schat aan kunstwerken die het publiek onmiddellijk aan spreken.

Zestien prachtige beelden vormen de expositie "Riverside "elk individueel beeld roept automatisch op tot rust in de sfeer van een traag stromende rivier in de directe nabijheid.

De 'Drie rivieren route' verbindt de locatie in Papendrecht via Dordrecht met het Beeldenpark in Zwijndrecht. U kunt dus lopend en fietsend eenvoudig uw weg vinden door de bewegwijzering te volgen.

ANBI

ANBI logoWij hebben de ANBI én Culturele ANBI status. Wilt u ons steunen met een eenmalige of periodieke gift?  Dan is dat fiscaal interessant voor u. Ons rekeningnummer:  NL60 RABO 0397 6475 65 t.n.v. Stichting Beeldenpark Drechtoevers. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl/anbi of www.anbi.nl

Beeldenpark Drechtoevers

is een initiatief van de

NEDERLANDSE KRING VAN BEELDHOUWERS

Aankoop geëxposeerde beelden

Heeft u interesse in de aankoop van een van de geëxposeerde beelden?
Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren


rivierendriesprong

segno
bennekum
drechtsteden
papendrecht1
Grand Café Willaerts BV
pzh logo
 DuPont logo
 Fokker logo
Oceanco logo final